Tovaas yao

seaside

Kategori: most of the crap

Är på skithumör, orkar inte!
Och sen på det måste jag städa mitt rum för nån himmel ska sova i mitt rum imorrn. Men tacka vet jag musik, ska dränka mig med the Kooks resten av kvällen.

Höjer livsstandarden avsevärt 

Fruktsallad

Kategori: most of the crap

Orientering idag på idrotten, körde med Elin och vi var kung! Vi körde lite offroad och så men fortfarande...
Sen efter skolan hängde jag lite med Sarah och vi gjorde slut på sista pannskakssmeten, hoppa studsmatta och craza oss med mina syskon. Efter det vare ner mot hamnen för träning, gick väl flummigt till.

sa till mig själv att jag inte skulle lägga upp ännu en random ego bild i detta inlägg så därför får ni denna random bild som kanske inte är så mucket bättre men.
Nu har jag inget plugg alls så det ska jag sätta mig och riktigt njuta av! Kyssar

bara jag som gillar att sitta och kolla på gamla rubriker?

Kategori: most of the crap

Efter middagen frågade Elin om vi skulle hitta på nåt så vi drog ihop ett gäng och drog till skolan och spela basket. Fett härligt! Hann dessutom med lite fotboll på gräse.
Hahah början var bara sjukt, men det är alltid kul att skratta sönder!

asså jag sönderredigera alla bilder, always + att denna bild bara är helt random !

Nu har jag nån engelska grej som ska in imorrn som jag antagligen får ta och slå mig ned med, och apropå så hade vi SO prov idag!
Tror nog att det var sista provet innan sommaren för nu på senare tid har vi haft 3 matteprov, 1 spanskaprov, 2 grejer i engelskan, 1 svenskanovell som var himla big och nu SOprovet då... *suck*

Om ni bara visste hur mkt krångel det var med detta inlägg ...

Kategori: most of the crap

Nu är jag på G! Blogga, blogga, blogga! Dock har jag inget att skriva om typ, eller inget jag orkar sätta i ord iallafall...

Bara för att jag inte har nån bild och verkligen inte orkar så snor jag Alice bild från förra året eller så (?), ser ni hur himla kort hår jag hade? Alices blogg, länkar den eftersom jag är en hederlig tjuv!
Nu ska jag gå och hoppa syudsmatta med syrran, kung! :D

Utskälld

Kategori: most of the crap

Fick lite skäll av Sarah idag på lunchen, hon tyckte att jag bloggar dåligt. Och hon har ju helt rätt, var ju ett tag sen.
Men de stora nyheterna sen vi senast hördes är väl att jag har skaffat facebook. och jaa, jag har inte haft det innan :p och att jag och Sofia har anmält oss och kommit in på Norrbyskärs konfaläger nästa sommar, TAGGA!


Fast även om jag nu är fecebookare så tycker jag att de är alldeles för mycket. Jag menar, en låt och en hel film, sjukt!

Slushlicious

Kategori: most of the crap

Blev trots allt Snow Slushes (hur skriver man egentligen Snow Slush i plural?!).
Syskonen hjälpe gladeligen till och gjorde de hela lite mer flippat


Vår isbit gjorde de hela lite svårare, skulle nog va lite lättare med vanliga små men dock inte alls lika kul. Resultat ser också lite weird ut men smakade typ lika som i där man köper de annars !

Dagens fråga

Kategori: most of the crap

Jag funder på att gå och göra mig själv en Snow slush precis i detta ögonblick om nån undrar.
Och för precis 2 ögonblick sen bestämde jag mig för att göra en, tro jag iallafall. Hahah får beslutångest över världens minsta pluttgrej!


Ser ut såhär i håret idag för den delen också, finns ju vissa som sätter upp håret med papiljotter som gudar och lätt skulle kunna gå på Nobelmiddagen utan att ta ut dom och ändå passa in perfekt.
Jag säger att jag lägger ner mer på resultatet än processen...

Om alla dar var som denna då vill jag leva i tusen år

Kategori: most of the crap

Hejhallå allaihopa!
Snott pappas dator och sitter på mitt rum och kollar runt lite. Men jag mena , han ee ju på bio så då borde jag åtminstone få låna hans dator ;)

Hahah, när jag fotade den här bilden tyckte jag de va himla coolt, men nu inser jag hur fail de egentligen ser ut men eftersom de typ ee den enda bilden som finns tillgänglig för tillfället om jag säger så :p
Ha en lovely lördagskväll nu!

Blue Jeans

Kategori: most of the crap

vart stan idag med ALICE :D
Fika, köpte lite grejor och fick nya kompisar. Eller Alice fick, jag skratta mest åt den komiska situationen som hängde över stället under hela tiden. Mycket kul!

Lånar denna fina bild på oss från Alice , okej tjejen? :)

Nu sitter jag och lyssnar på Lana del Ray därav rubriken, KRAM

borde plugga !!!

Kategori: most of the crap

Efter ännu en dag i skolan med spanska med framsteg, gympa innehållande soldanser och vollyboll och bara en massa arbete så äre man då beredd på helg återigen :)


Igår var det då Operation Syskonskola och den dagen tillbringade jag med ett av mina syskon och fotade grejor som ska säljas på blocket, kuligt !

gullplutt

Kategori: most of the crap



haha min älskade bror ... :p <3
eller aa

dead end street

Kategori: most of the crap

Söndag.
Tyckte att jag hunnit gjort massor alldeles nyss, innan jag började tänka till lite och kom på att de egentligen inte va ett vettigt dugg. Buhu för att tänka!
Men resten av dagen får väl gå åt till att hitta på nåt vettigt :p


U2

LUNCH! kram

13 skäl varför

Kategori: most of the crap

Jag tror jag går under, har lyssnat sönder Spotify !!!
Vilket är ungefär mitt allt, eller, något år det hållet...
Får väl nörda mina ny Kooks skivor så länge. Men de bli lätt, äger
    



Och om rubriken bara är helt random så tar jag till mitt försvar att jag suttit i en kvart och ändå inte kommit på nåt bättre

hemma, borta och allt där mellan

Kategori: most of the crap

Välkommen tillbaka Tova...
Nee men jag har väl bara haft fullt upp och så antar jag

Men de har varit en finfin valborg med ledighet och allt, vilket endast känns lovely!