Tovaas yao

Ska sova

Kategori: most of the crap

Ska snart gå och lägga mig, skönt att sova.

Men jag är en nattuggla så det
tar alltid jätte lång tid för mig
att somna och sen är jag super
trött på morgonen:(

Hur är det med er, är ni nattugglor eller morgon pigga?
Godnatt!

Kanske lite för er, men för mig...

Kategori: most of the crap

Hej!
Tänkte passa på att välkomna alla till min blogg. Har typ 7 läsare per dag! Fantastiskt! Det kanske låter som jätte lite men jag tycker det är som 102 st läsare (?), jag tycker det är jätte skoj att det är så många som känner till min blogg. Tipsa gärna kompisar och komentera a lot XD. 



Tack en en gång!  
Kram!

Ny klänning

Kategori: most of the crap

Hejsan gott folk!
Har börjat kamma på en ny klänning som jag har tänkt sy, Modo style XD. Hade tänkt lägga upp en bild på förra klänningen jag sydde men det funkade inte så det får bli nån annan gång:(
Men om det blir nån klänning så blir den klar om typ hundra år, tar lång tid att fixa en. Har haft min andra klänning på mig i skolan idag och igår och man blir så glad när det är så många som märker den (den är kanske lite ögondragande men), man blir bara så glad! Då blev jag jätte insprerad till att göra en till.


Elitseriens snyggaste, enligt mig och antagligen alla andra modoiter ;D
Måste sluta nu
Lots of love
Tova

Tog en pinne

Kategori: Modo hockey

Hej, hinner egentligen inte blogga nu men jag tänkte bara säga att Modo tog en pinn i dag, det blev alltså oavgjort efter fulltid och sen vann Växsjö på straffar. Ser inte ut som om det blir Elitserien nästa säsong, men jag tycker inte det spelar så stor roll, man tappar viserligen massa pengar och det är roligare att spela i Eliserien.



Godnatt!

Stan hela dan

Kategori: most of the crap

Hejsan!
Har inte bloggat idag, har varit på stan hela dan med kompisar, va satt typ och åt fika och flumma i en timme, minst XD. Jag köpte typ inget bara lite små grejer. Men jag hittade därimot lite grjer jag kan önska mig i födelsedags present. Lite hår acessoarer, har kort hår men det passar ändå.


Ö-vik at night time XD
Måste sluta
Kram!

Converse

Kategori: most of the crap

Hej, här kommer jag med en fråga; Varför har Converse skorna blivit så populära? Jag menar inte varför det är så mångs som äger sånna, utan man brukar ta kort på dom... låter lite konstigt men det är ju ett par typiska modell skor. Man brukar lägga upp dom på bloggen eller så. Jag tycker dom är väldigt snygga, men på bilder...? Jag tror faktiskt ett par, tror jag, kan vara fejk. Kollar inte så noga men dom har inget sånt här märke. 


Finns typ tusen olika Converse
i olika modeller.

 
Inte så snygga enligt mig.


Jag blir jätte glad av alla färger XD!


As coola!
(Men är det riktiga convers?)


Sånna här bilder ser man ofta


Världen vid ens fötter XD

Lite bilder på Converse skor där då, men om det är någon som vet, kommentera gärna!
Ha det bäst!
// Tova

Lagg!

Kategori: most of the crap

Datorn har lagg, kan inte lägga úpp bilder:(
Hade annars tänkt göra det men det går ju inte nu. Så jag vet inte vad jag ska skriva om... Det får väl bara bli ett lagg inlägg XD, eller den kan inte ta bilderna jag vill ha, det får bli en annan gång. Men jag kanske ska göra en dag för dag lista, jag vet, alla har det och bla bla bla XD, men  ibland har jag inget att skriva om så det kanske får bli det Vad tycker ni, ska jag ha en dag för dag lista?
Men vi "hörs" väl senare. Ha det bra så länge!

Kvalserien

Kategori: Modo hockey

 LagGPGDP
1 Växjö Lakers HC 6 +11 15
2 Södertälje SK 6 +6 11
3 MODO Hockey 6 +4 10
4 Rögle BK 6 +1 10
5 Mora IK 6 -9 6
6 Örebro HK 6 -13 2

Så ser tabellen ut för tillfälet i Kvalserien, så om det vore slut nu så skulle Modo spela i allsvenskan nästa säsong, men jag kommer ändå heja på dom oavsett elitserien/allsvenskan. För den som inte är så inne i allsvenskan så är det bara dom som är högst och näst högst upp som kommer till Elitserien nästa säsong, resten spelar i Allsvenskan. Men Modo är ju bara två poäng från att ligga föra Södertälje.

Svejs!

Ej mänskligt att fela?

Kategori: Modo hockey

Hej,
kom nyss hem från Modo matchen, som Modo förlorade med 1-2 efter fulltid, hade jätte skoj där. Men det verkade som vissa inte hade det. Om man slarvade lite så blev jätte många galna. En gång, framför mål, fick Susse (Nicklas Sundström) ett pass, han var helt fri... men valde att passsa vidare. Skottet kom från den spelaren (vet inte vem det var), men gick inte in. Alla skrek och blev typ förbannade, för att han gjorde ett fel, alla säger att det är mänskligt att fela, men inte i sånna här fall eller? Han är ju en helt vanlig människa, han kan oxå fela. Kan man inte ta att ens hockeyhjäte felar, då är det nog inte fel på hjälten utan en själv! Det är vad jag tycker iaf.
Sen var det vissa som skrek som om dom kunde det bättre själv fy, förlåt om jag låter gnällig, men det är så jag tycker.


Gammal bild, passar inte
pricis hit, men det är samma
tugg, vadå som vanligt?

Bak bilder

Kategori: most of the crap


Kakorna hade jag redan bakat så det var klart


Smälte chokladen


Testade att doppa ostbågar, det smakade... jag vet inte riktigt


Smeten på!


Mums! (Typ första bilden på mig i bloggen XD)


En ogjord, en klar och en fail XD


KLAR! Yummi! (Dålig bild men)

Det var lite bilder från baket, gjorde biskvier. Vilken stor grej jag gjort det till, varför? Kan kanske skriva recept senare.

Kram!

Hemma

Kategori: most of the crap

Hej!
Nu är jag hemma, jihoo! Ska fortsätta att baka nu, hann inte klart igår hos farmor och farfar. Hade slut på choklad och affären va stängd och så, men nu har jag chokladen så nu ska det bakas.
 
 
Ni vet ju inte än vad
som ska bakas XD,
men det är inte tårta
och den innehåller
alltså  choklad, kan
ni gissa vad det är?

XOXOXO
Tova

Did U?

Kategori: most of the crap

Hejsvejs!

Är det bara jag som tycker det är tråkigt när Earth Hour är slut? Men det är väl tur att det inte är så ofta för då skulle det inte vara så speciellt. Jag räknade igår (kollade på mobilen XD), att det är 8760 timmar på ett år, då kan man ju släcka en timme av allla 8760, eller hur?
Jag bara undra om ni släckte igår? Komentera gärna med ett svar <3

 

XOXOXO
Tova

Sommartid

Kategori: most of the crap

Halloj!

Inatt blev det ju sommartid och man ställde fram klockan en timme. Men varför kan man inte göra det under dag tid, alltså när man är i skolan/på jobbet. När man har en tråkigt lektion eller så XD, smart va?! För det är ju skönt med att sova eller hur? Men när det blir vintertid så får man ju sova en timme till, super skönt! 

 
Men man kan ju iaf sova på sommarn XD

Tidinstält inlägg

Kategori: most of the crap

Hejsan!

Hoppas ingen läser det här just nu (kl. 20.31) för då börjar ju Earth Hour. Detta är ju ett tidinstält inlägg så jag sitter inte vid datorn just nu. (Att det blir konstigt med tiden nu, då och nu, allt blir upp och ner XD) Jag springer antagligen runt och springer runt och släcker i huset just nu. 





Men läs det gärna sen XD
XOXOXO Tova

Vad är felet på vissa?

Kategori: most of the crap

God kväll allihopa!

Blev rätt så arg när jag såg på tv nyss. egentligen var det min brosa som kollade på Batman och jag satte mig och kollade med honom. Det var ju tecknat och gick på nån barnkanal. Då var det ju krig, eller det var Batman som skulle rädda världen från nån ond gubbe och dom slogs med varandra och fjantade runt, sen vann ju Batman. Men när han slogs med den där killen hade dom som stillbilder på när han hade slagit ett slag och sen stod det typ Boom eller nåt sånt. Och den där killen såg ordentligt tilltuffad ut (den onda gubben); han hade hål i kläderna, tappat nån/nära tänder och hans ansikte var inte vackert.
Min brosa kollade ju på det här men stor spänning och tyckte det var jätte bra. Och jag blir bara jätte arg på att dom vissar det här för unga killar som är ungefär 6 (tror tyvär inte det är några tjejer som tittar på det, en sån här typisk killgrej (hatar när man delar upp killar och tjejer)), när vuxna män (och kvinnor) slåss och dom som tittar på det tycker att det är coolt! Jag blir faktisk förbannad! Hur i helskotta tänker dom gör detta?!


Ser ni?! Han står som han är bäst!

Och sen måttar han in ett slag på nån "ond" gubbe

Är det bara jag som blir förbannad av det här?

//Tova

Ps. Glöm inte Earth Hour om lite mindre än en halv timme!

Snart 13

Kategori: most of the crap

Hej bloggen och allihopa!

Vet ni vad jag längtar efter, lördag! Jag vet att det är idag men nästa lördag fyller jag år! Så om exakt en vecka blir jag 13. Jag säger alltid till mig själv innan jag fyller år att jag inte ska tänka påre så mycket innan det är typ en vecka kvar för annars börjar man längta så mycket. Men jag började ändå tänka påre typ förra veckan. Men ju mer man längtar dessto roligare blir det, "den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge".


Tänk om man fick en sån här tårta
men jag tror jag föredrar en "vanlig"
tårta, med inte så mycket marsipan, är
inte så förtjust i maripan.

Kram
Tova

Länkbyte

Kategori:

Hejsan!

Det här känns faktiskt jätte konstigt, vet absolut inte varför men, skulle vilja köra med länkbyten. Skriv bara en komentar så länkar jag dig, om du länkar mig XD.

// Tova 

Ni släcker väl?

Kategori: Importent stuff

                     Idag är det ju Earth Hour

För dom som inte vet vad det är så är det när man släcker en timme för miljöns skull. Det är en manifestation över hela världen och jag tycker verkligen att ni ska släcka ner i huset en timme ikväll!

Innan Earth Hour                 Under Earth Hour 

Under Earth Hour                Innan Earth Hour

Det är WWF som håller i det.

 
Kl. 20.30-21.30

Det brukar vara lite mysigt oxå, man kan tända nåra ljus och spela nåt spel med familjen kanske, och kolla om grannarna har släckt XD.

Vad tråkigt

Kategori: Modo hockey

Tänkte på när jag skrev ett gäng inlägg om hockey igår att det inte kan vara så roligt för er som inte är speciellt intreserad av hockey, eller Modo. Så förlåt, men jag kommer ändå att fortsätta skriva om det för jag är väldigt Modo intreserad. Så är det...

Ha det bra iaf!

Kram!

Svar

Kategori: most of the crap

Fick en fråga angående kakbaket; Vad blire för kakor? (Jag formulerade om frågan där)
Svar: Goda kakor XD! Kan kanske lägga upp en bild när dom är färdig bakade imorrn.

Godnatt!

Straffarn laggda...

Kategori: Modo hockey

... och Modo förlorade! 2-3 i straffar, Madsen och Lilewall var dom enda som gjorde mål. Madsen la två, satte två, Liljewall la tre, satte tre. Aja ett poäng iaf. Modo tar revanshen på måndag när dom möter Rögle hemma så det spelar ingen roll. Det kommer det säkert göra i slutändan men men.

XOXOXO Tova

Nu är man här igen

Kategori: Modo hockey

Ja, nu har jag hamnat framför datorn igen. Bloggar lite och så.
1-1 och nu är det förlängning i Modo matchen mot Rögle borta, ett poäng säkratt, andra ska komma! Känns inte så bra att dom inte kan ta tre poäng (två p. i matchen mot Växjö) men man kan ju inte alls klaga, jag skulle blivit totalt ägd om jag spelade mot dom, jag kan knappt hålla i en puck, haha. Nu blev det just straffar dessutom, spännande.

Kram!

Helg

Kategori: most of the crap

Hejsan svejsan!

Äntligen äre helg, gud så skönt. Kommer vara hos farmor och fafar hela helgen, ska baka. Älskar att baka! Bara jag som gör det? Ja... det var väl vad jag hade att säga/skriva just nu. Förutom att jag kommer blogga i helgen som vanligt även fast jag är här.

Ha en skön helg!
// Tova

Gårdagens match...

Kategori: Modo hockey

... såg jag inte så mycket av, jag var visserligen där men om man skriker som en galning så kan man inte koncentrera sig alls. Men det är ändå super skoj att vara där. Dessutom vann dom ju med 1-0 efter förläning så det blev ju bra. Skulle varit lite skojigare med mera mål bara XD.

Vilket är erat favorit hockey lag i elitserien/allsvenskan?

Kram!

Ps. Nu måste jag verkligen sticka på träningen, svejs!

Träningdax

Kategori: most of the crap

Ska snart sticka på basketträning! Känns som det var super länge sen jag var på träning. Så det blir skönt att röra på sig lite extra igen.
 

Går ni i nån sport, i sånna fall, vilken?


Kram!

Viktig match

Kategori: Modo hockey

Hejsan!

Ska snart sticka på hockey, Växsjö som vänta nu, och den som säger att det är en viktig match överdriver inte. Men egentligen är ju alla matcher viktiga. Som i sista matchen i elitserien mot AIK (Modo förlorade, och åkte ner till kvalserien medan AIK kom till slutspen), då sa man att det var en super duper mega viktig match, det var det ju. Men man kan ju lika gärna säga att den femtonde matchen är super duper mega viktig, för i slutändan så läggs ju alla poäng ihop. Lite konstigt

Men ha det bra!
// Tova

Blåst och andra läskigheter

Kategori: most of the crap

Hejsan! Kom nyss hem från skolan.

Tänkte bara berätta att igår kväll var det super läskigt, det blåste jätte mycket så man hörde vinden som blåste utanför fönstret, jag låg och läste en bok i sängen, som oxå är super läskig (det är egentligen en vuxen bok). Så jag var riktigt rädd sen när jag skulle sova.
 
Bild från fotoakuten.se

Super konstigt inlägg, jag vet, hade inget att skriva om.

XOXOXO
Tova 

Träningsvärk!

Kategori: most of the crap

Hejsan!

Har träningsverk just nu! Har ju varit i Ås och åkt slalom hela dagen, lite mer än 4 timmer igentligen men man kan säga hela dagen XD. Det var typ världens roligaste frilufsdag. Tog mod till mig och hoppade i Big Jump, eller igentligen var det Little Big Jump, det fanns ett ännu större. Men i det hoppade inga. Så jag känner mig faktiskt ganska stolt över mig själv just nu.


Riktigt så här bra är jag inte än, men snart XD 

Kram
Tova

Länkbyte

Kategori:

Hej på er! 
Här kommer ett länkbyte: 
BilderByAlice
En super duper mega bra blogg som jag tycker ni ska kika in och kolla på, och sedan följa forever XD

Själv ska jag gå och lägga mig snart... tro jag iaf.
Godnatt!
// Tova

Frilufsdag imorrn

Kategori: most of the crap

Godkväll allesamans!

Längtar till imorrn, ska ha frilufsdag då med skolan. Jag ska till Ås och åka slalom, jippi! Älskar att åka slalom. Det kommer bli super skoj. Vi börjar först klockan 09.30 men jag ska nog ändå kliva upp som vanligt så att jag inte behöver stressa, det måste jag alltid göra annars. Är jätte morgon trött!

Hur är det med er, är ni morgon trötta eller morgon pigga? 

// Tova

Snackade om det i skolan

Kategori: most of the crap

Hej hej!

Idag snackade vi lite om hajfens soppan, det började med att det var en redovisning om själva soppan men inget sas om det där med dödande och det utan mer om soppan. Sen när redovisning var klar så blev det som en liten diskussion om själva dödandet. Typ alla tyckte att det var helt fel med att man släppte tillbaka den levande hajen.

 
Det är så hemskt och äckligt att man knappt fattar det, och ändå äter vissa det.

A... Det var bara det jag hade att skriva för tillfället.

XOXOXO
Tova

Ps. Om du inte har hängt med från början kan du kolla in ett tidigare inlägg om det här: http://ekotovan.blogg.se/2011/march/haj-jakt-1.html#comment  

Poängligan

Kategori: Modo hockey

Halloj!

Tänkte bara lägga upp Modos poängliga, so hear it comes:

Poängligan MODO Hockey 2010/2011

 Namn   Mål  Assist  Poäng 
Byron Ritchie 23 20 43
Per-Åge Skröder 15 26 41
Nicklas Danielsson 17 20 37
Niklas Sundström 11 22 33
Morten Madsen 14 15 29
Ladislav Nagy 12 12 24
Robert Rosén 11 12 23
Per Svartvadet 6 14 20
Hannu Pikkarainen 3 17 20
10 Mattias Timander 4 15 19
11 Lubos Bartecko 7 10 17
12 Anton Hedman 5 8 13
13 Anders Eriksson 2 10 12
14 Kristian Forsberg 4 5 9
15 Hans Jonsson 2 5 7
16 Daniel Josefsson 1 6 7
17 Jens Westin 0 7 7
18 Charlie Cook 1 5 6
19 Niko Dimitrakos 4 1 5
20 Jacob Blomqvist 2 3 5
21 Per Hållberg 0 5 5
22 Magnus Häggström 2 1 3
23 Ole-Kristian Tollefsen 1 2 3
24 Anton Byström 0 2 2
25 Alexander Bonsaksen 0 2 2
26 Tuomas Tarkki 0 1 1

Så där var den.
Ska gå och bada nu sen ska jag nu faktiskt gå och lägga mig tror jag, det är ju skola imorgon, men det känns inte så jobbigt idag (att gå till skolan asså). Vet inte varför men det är ju bara bra att det inte känns dåligt.

Godnatt!

The Tollefsen

Kategori: Modo hockey

Hejsan!

Sa ju att jag skulle skriva snart, haha!

Uppe på headern står ju bland annat Modo Hockey och jag har ju skrivit om dom men det har inte varit "speciella" inlägg utan mer hur det gick för dom i nån match men nu ska jag skriva om min favorit spelare i Modo: 


Ole-Kristan Tollefsen

55 Ole-Kristian Tollefsen
Varför han är min favorit spelar vet jag inte. Han är inte alls en poängkung, han hamnar nästen alltid i slagsmål. Men jag gillar honom ändå. Jag tror det börja i... skolan! Men vi hade iaf nån matte läxa och man skulle klippa och hålla på och då tog jag en bild på han, sen efter några veckor var det ett repotage om han och sen... jag vet... blev han typ min idol, weird, I know.

Lite fakta om Tollefsen:

Position: Back
Fattning: Vänster
Årgång: 1984 (Han är 26)
Familj: Fru som heter Guru
            Son som heter Philip (som är ungefär 1 år)
Född: I Norge nånstans

+ att han nästan ligger sist i Modos poängliga (23:dje plats av 26), men det måste vi ju inte nämna, eller hur?

XOXOXO
Tova

Tack tack!

Kategori: most of the crap

Tänkte passa på att tacka bilderbyalice.blogg.se för att jag fick upp headern var din förtjänst, skulle aldrig fått upp den om det inte stod på din blogg hur man gjorde, men jag måste ju oxå tacka min pappa eftersom han oxå hjälpte mig. Tack så mycket!

Skriver snart igen!
Kram!

Tarkki höll nollan

Kategori: Modo hockey

God kvälls!

Har kommit hem efter en liten månskenstur med längdskidor, inte det roligaste men väldigt härligt! Men innan vi for så vann ju Modo med 3-0 mot Mora, jippi johoo! Skönt för Tarkki att hålla nollan oxå. Det sägs att Modo inte spelade så värst toppen, jag kan inte säga nät om det men dom vann ju iaf. Då får man ju vara nöjd, eller hur? Det var Per-Åge Skröder, Niklas Sundström och en än gång Per-Åge Skröder som gjorde Modos mål, alltså de ända målen i matchen, för den som ville veta.

Ska inte gå och lägga mig riktigt än men jag skriver ändå:

God natt!
 

Världens bästa handkräm

Kategori: most of the crap

Tjaba tjena hallå!

Här kommer jag med ett litet tips: Skippa handkrämen, baka chokladbollar istället! Det är såå gott dessutom. Men jag menar så här, när man bakar chokladbollar knådar man ju med händerna och det är ju smör i chokladbollarna och då får man ju massa fett på händerna, smart va?! Då slipper man lägga pengar på handkräm, man måste visserligen betala för alla ingredienser men man för ju äta de sen. A... ett litet dumt tips kanske, men jag bakade nyss så jag blev insperad, av mig själv, hehe!


// Tova

Ps. Tack för de fina (vet inte vad man ska säga annars) komentarerna om headern! <3

You can see it

Kategori: Bloggdesign

Hoho allihoppa!

Nu kan ni se min header. Första hade jag gjort ett collage, med några bilder men sen blev det den här. Hoppas ni diggar det, I do!


Den första bilden



Den andra bilden, den som är min header.
Det är ju en liten skillnad på den här bilden och på den som är headern, lite mer text på den andra plus att dom här 2 bilderna är lite mindre än vad headern är, men det är bara för att annars skulle dom gå av, fasa! Aja.

Kram!

Headern är klar!

Kategori: Bloggdesign

Japp, it is. Men när ni får se den vet jag inte, vet inte hur man får upp den, panik!
Ne, men det löser sig väl nångång. Om det är nån som vet hur man gör så komentera super mega duper gärna, men a... ha det bra så länge!

XOXOXO
Tova

Dance dance dance

Kategori: most of the crap

Hejsan!

Kom hem från discot för nån timme sen, det var super skoj, gissa hur mycket jag dansa?! För dom som undrar, massor, hehe. Brukar inte dansa så mycket om jag är på disco, men nån gång måste ju va den första gången man dansar loss. 

Har inge mer att skriva om...

Godnatt!
//Tova

Disco time

Kategori: most of the crap

Ska snart på disco, jihoo! Det är paralen klassen som håller den. Men vi delar klasskassa med dom så vinsten kommer ju till bådå klasserna! Men dom fick ju baka på skoltid, lyllosar! Det kommer bli super, I think...



  

Hej då!

Header

Kategori: Bloggdesign

Hej hej!

Håller på att skapa en header nu! Men när den blir klar är en helt annan sak. Antagligen blir den aldrig klar men jag ska försöka få den klar snart.


Ha det bra!

Det var det inte

Kategori: Modo hockey

Tjosan allihopa!

Var på hockey, det var inte slutsålt! I klacken var det inte trångt så det var inte proppfullt alls. Det var super skoj! Modo vann ju dessutom, det är ju ett plus, men det är endå sååå skoj att vara i klacken, mycket roligare än sittplats tycket jag. 

Ha det bra!

Ps. Har en liten överraskning kommer sen, ohh! (Hehe) 

Slut sålt?

Kategori: most of the crap

Hejsen!

Kom hem från skolan nyss, hade faktiskt en rätt så bra dag.

Nu är det ju match idag då, Örebro BK.... kvalserien... hmpf! Det tar vi. Jag ska ju gå på den här matchen äre tänk, men det kanske är slutsålt, Panik! Aja jag vet ju inte om det är det, men man kan ju alltid hoppas, vilket jag gör, Hoppas, hoppas hoppas! Men vi hörs sen!

Elitseriens snyggaste, enligt mig och antagligen alla andra modoiter ;D 

XOXOXO Tova

Ps. Vet att jag har använt bilden en gång redan
men det är ju roligare med en bild en ingen bild, eller hur?

Tårtbak

Kategori: most of the crap

Halloj i stugan!!!

Sitter här och gör inget just nu.
Men snart ska det handlas tårtbotten, för det ska bakas. Tärtbotten ska vara till en tårta, Suprise! Men det är inte tanken att den här tårtan ska vara fin, utan sååå god. Den här tårtan har gjorts förut så att den blir god är det ingen fråga om.



Bild från fotoakuten.se

Kram!

Tidigt

Kategori: most of the crap

God morgon!

Ska till skolan idag, både bra och dåligt. Man måste ju kliva upp så tidigt, jag brukar egentligen kliva upp mellan 07.15 och 07.25 men då måste jag stressa ihjäl mig, nu kan jag ta det lugnt idag. Jag är faktiskt ganska stolt över att jag har kommit upp, visst får man säga så? Men jag ska väl gå och fortsätta med att göra mig klar för dagens bestyr.

 
Bild från fotoakuten.se

Ha en bra dag
// Tova

Reklam

Kategori: most of the crap

Hej hej!

Har ingenting att göra nu, ingenting att blogga om heller för den delen. Men jag gör det endå.
Idag så har jag gjort ganska mycket skol jobb men vi är inte hemma nu, inte då heller, jag vet inte. Babblar ganska mycket nu va? Känner själv att det här kommer bli tråkigt att läsa, men nu till the thing: Raklamen för Earth Hour! Eller egentligen är det reklamen för WWF, inte nån som är på tv utan på på nån sida och ni vet. Jag tycker den är lite klatchig: "RIKTIGA HJÄLTAR FLYGER INTE - DOM ÅKER TÅG" Såå klatchig. Jag vet att man inte ska göra reklam på sin blogg. Eller alla stora bloggare skriver ju jätte mycket om prylar och tjänar pengar på det. Dom kan ju t. ex. skriva om att dom kanske ska skaffa en ny dator och då skriver dom märket som på datorn som dom funderar på att köra, typ, "Nya datorn från njsfbdjvbjvbskf* verkar vara riktigt bra, ska kanske köpa den!". Och det tjänar ju njsfbdjvbjvbskf på. Men jag tycker att WWF är bra, eller iaf saken dom jobbar för. Nu har jag trasslat in mig själv va? Hehe
Men jag tycker iaf att den är klatchig.

 Bild från fotoakuten.se

Kram
Tova

* Ett företag som jag hittade på, finns inte på riktigt.

Fejk tofs

Kategori: Importent stuff

God eftermiddag folket!

Tänkte berätta en liten grej nu, det är nämligen så att jag var på stan igår och fixade lite grejer. Då passade jag på att gå in i en liten butik som säljer garn. Min mamma hade sett en annons i tidningen, den lokal (ÖA), att dom skulle sälja pälsmössor så vi (jag och mamma) kollade upp det då. När vi kom in så var det en sån mössa, men bara själva mössan, ingen pälsboll på alltså. Jag tror nog att man kan... sy är fel ord, jag tror ni vet vad jag mena, panik, just det, virka heter det tror jag... aja. Sen gick vi in och såg en pälstofs, men den var fejk! Gjord av bomull eller nåt sånt, Bra va!? Men nu finns det ju en fråga, varför använder man då riktig päls till en del tofsar, för man såg inte att det var fejk det fick man läsa på en liten lapp. Det är väl onödigt att föda upp blårävar om det finns tofsar som är fejk och ser bra ut, ser riktiga ut, weird.

Ha det bra iaf
XOXOXO Tova

Ps. Har en bild hemma på en pälsmössa men är inte hemma just pricis nu, kommer sen. 

Mello

Kategori: most of the crap

Har nyss tittat klart på Melodifestivalen, Saade gick vidare; as you may know, riktigt dålig text enligt mig (Jag vill bli populär, jag ska bli populär osv.) Jag mena vad vill man förmedla med det, visst, det flesta låtar förmedlar ingenting men jag mena, att man måste vara populär eller så. Jag vet inte riktigt men men. Sara Vargas låt tyckte jag var riktigt cool, men jag röstade på Swingfly, typ sju gånger, bästa låten i Melodifestivalen 2011. Jag gillar rap, bäst!
Men man hoppas ju att det går bra för den populära Eric Saade i Tyskland, heja Sverige!!!

God natt!
// Tova    

<-- Bad blog days

Kategori: most of the crap

Tjenamoss!

Som ni kanske ser så har det varit dåligt med inlägg den här veckan, har varit bortrest (Hemavan) och har inte haft tillgång till internet. Men nu är jag ju hemma igen så nu ska jag väl komma igen med bloggandet, skoj va?! Kommer senare med lite om resan och lite ditten och datten.

Ha det bra så länge ^_^
// Tova

Planer för dagen

Kategori: most of the crap

  • Önska att jag var frisk
  • Tycka synd om mig själv för att jag är sjuk
  • Sakna alla i klassen

Nej jag bara skämta.
Idag har jag faktiskt redan hunnit gjort lite skol jobb som jag ska göra nu när jag är sjuk, läst och sånt där små krafs.
Men jag är ju lite lessen, för just nu skulle vi sitta i bilen på väg ner till Stockholm, a men som ni vet så blev det inte så, buhu!

 En liten rolig bild på våran katt bara, ser ut som hon kommer falla ihop av trötthet XD

// Tova

Ps. Glömde säga hej så, here it comes: Hej!

Nu får grabbarna ta å kämpa

Kategori: most of the crap

Hej hej,
Imorrn  är det fredag, gud så skönt!
Men idag är det ju torsdag och det betyder ju match för MoDo. Kan bli sista hemmamatchen den här säsongen om det inte blir slutspel eller kvalserien. Det vet man ju inget om nu. Skulle egentligen vart där om det inte var för att jag fortfarande är sjuk, snyft! Men aja... life goes on. Förhoppningsvis kommer dom till slutspel och det blir mer hemmamatcher.
Ikväll äre iaf Luleå hemma som gäller här hemma, och de vinner dom, (alltså MoDo XD) annars får dom med mig å göra, hehe.
Elitseriens snyggaste, enligt mig och antagligen alla andra modoiter ;D

Snyggaste logan i hela Elitserien
enligt mig och antagligen alla andra modoiter me.

Ha det bäst!
// Tova

Resfeber

Kategori: most of the crap

Hej hej!

Egentligen skulle jag nog ha resfeber just nu. Om det inte var för att det blev massa protester i Egypten. Men jag tycker det är bättre så här, att Egypten störtar sin diktotor och att dom kan få det lite bättre än att man får en veckas semester där. Vi (min familj) skulle åkt ner till Stockholm imorrn och ta flyget till Egypten på lördag. Men aja, inget man kan göra åt det nu.
Vi ska iaf till Hemavan på lördag och vara där på sportlovet istället. Det blir första gången jag åker dit, nervöst hehe. Jag skulle nog hellre, eller jag skulle hellre åka till Egypten men man kan ju inte få allt så. Man får se det från den ljusa sidan. Vi får åka slalom, dessutom är det ju jätte fint väder här i Sverige nu.

Nu blir inge sånt iaf
Nu blire inge sånt den här veckan då

Haj jakt

Kategori: Importent stuff

Hej haj!
Så, ett nytt försök. Det här kommer förhoppningsvis upp på bloggen oxå XD

Once a pone time, I was wathing television, nej jag skämta. Men för typ 3 veckor sen såg jag på Rapport eller Aktuellt, nåt sånt, och då var det om hajfens soppan som är en soppa med hajfenor i, ganska självklart eller hur? Det är mest i Kina och andra asiatiska länder som man äter den.
Iaf så är det super duper jätte mega hemskt för dom här hajarna som blir soppa.
Hajen dras upp på däck och man skär av fenorna. Men för att det inte ska bli så fullt på fartyget så snabbt så slänger man tillbaka resten av hajen i vattent. Men det hemska är inte det för det låter inte så hemskt, ganska men nu kommer grejen. Man dödar inte hajen... den kan ligga på botten i nästan en hel vecka utan att kunna röra sig och därför inte fånga mat. Tillsist svälter den ju ihjäl. Blir seriöst lessen av det här.

På det där inslaget jag såg så sa dom att man kunde gå in på EU kommissionens hemsida ( http://ec.europa.eu/index_sv.htm ) och rösta där på om dom skulle förbjuda haj jakten helt. Jag hat letat i ca. en timme efter det här men jag hitta inget, kanske är jag försent ute. Är det nån som vet nåt?

Jag har aldrig ätit hajfens soppa och kommer troligen aldrig äta det heller.
Kram // Tova



Ps. Har nån "här" smakat hajfens soppa?

Sur som ett bi

Kategori: most of the crap


Nu är jag sur, sur som ett bi!
Jag hade skrivit ett jätte långt inlägg om hajfens soppan, men det har varit problem med blogg.se så jag sparade det som utkast och logga ut. Sen nu när jag logga in igen så fanns det kvar där. Jihoo! Tänkte jag så då tänkte jag posta det nu då men då ser jag att den bara sparat typ en rad, var antagligen efter det som det hände nåt med blogg.se så nu får jag skriva om allt, buhu!!!

Jag får väl skriva om hela inlägget... aja.
Hoppas ni har det bra iaf!
XOXOXO Tova

Syns den?

Kategori: most of the crap

God morgon, eller man kanske ska skriva god förmiddag, jag är iaf fortfarande sjuk.
Jag har en liten fråga, på den där saken där det står om och sen är det en bild och under det står det Tova, --->
min fråga är om det är en jätte dålig och gammal bild på mig eller om det är en... vad man nu ska kalla det, grå kropp som bara är tråkig. För det är så att på den här datorn som jag oftast sitter vid så syns den inte men jag satt vi en annan dator igår och då syntes den. Så jag bara undrar om den syns eller inte.

Ha det bra iaf
// Tova

Match dags

Kategori: most of the crap

Snart börjar matchen mellan Modo-Frölunda så jag ska göra mig bekväm här framför datorn, ska nämligen in på livebloggen och sitta och heja på Modo. Eftersom jag inte har nån sån där extra kana så kan jag inte se matchen på tv:n, snyft. Men livebloggen är oxå super, den finns på ÖA:s hemsida, för alla som vill veta XD

Kram!

Ps. Har inga bilder än, tyvär.

Pälsmössa

Kategori: Importent stuff

Hejsvejs, här kommer mitt efterlängtade inlägg om dessa pälsmössor som jag tror att det flesta känner till. Mössan har verkligen slagit igenom här i Sverige, dom kommer ju här ifrån så aja. Men blåräven födds inte upp här i Sverige utan i ex. Finland, Norge och Kina. Blåräven födds upp på farmar och de flesta lever under väldigt dåliga förhällande.
Mössan kommer från HPI of Sweden.
Enligt SVT Rapport så ska mössan har "uppfunnits" i en pälsbutik i Stockholm där innehaverns dotter satte en pälsboll på en vanlig ullmössa. När Isabella "Blondinbella" Löwengrip besökte butiken så fick hon en och sen var allt igång.

Det har blivit MASSA snack om denna mössa och det kan man ju fatta, djurplågeri enligt mig och många andra men enligt andra så är det mode. Och visst den är rätt så snygg, men man får tänka till ibland. En liten fråga oxa. Kan man inte använda fejkpäls?

Det är ju många kända personer som äger en pälsmössa, Kronprinsessan Victoria, prinssesan Madelene, drottning Silva, sångerskan Pernilla Whalgren som på sin blogg skrev: "Den "barnsliga pälstofs-mössan" IS DA SHIT! (Som vi coolingar brukar säga".

Vad tycker du om pälsmössan, skulle jätte gärna få veta det, så kommentera gärna!

Hittar inga bra bilder just nu men jag återkommer när jag har några.

XOXOXO Tova

Sjuk

Kategori: most of the crap

Just nu är jag sjuk, buhu! Jag tror nog att ni tycker det är superviktigt att veta, ne det tror jag inte alls. Men nu när jag är sjuk tänkte jag göra ett inlägg om pälsmössorna, jippi! Så... ja det var ett litet weird inlägg det här, but, hwo cares?

Kram Tova